Dringende interventie

Over ons

Steeds de juiste spanning in huis

Ecolectric staat al 15 jaar voor vakmanschap, kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid inzake elektriciteit. Onze expertise, kwalitatieve materialen en gedreven werkkrachten zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt afgewerkt. Een persoonlijke, transparante en eerlijke benadering gegarandeerd.
Van klassieke installaties tot ingenieuze verlichtinsstudies, Ecolectric is van alle markten thuis en daar plukt u de vruchten van!

Al onze binnen- en buitenlandse projecten worden gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in Heist-op-den-Berg. Contacteer ons gerust voor meer info!

Contacteer ons

Over ons

Onze diensten

Van renovatie tot nieuwbouw. Van verlichting tot domotica. Van inbraakbeveiliging tot camerabewaking. Van laagspanningsborden tot elektrische laadpalen voor auto’s. Onze vakkennis reikt ver.

Nieuwbouw

Zowel nieuwe particuliere woningen als grotere projecten kunnen we voorzien van alle electriciteitswerken.

Renovaties

Wij kunnen uw renovatieproject verzorgen van A tot Z en zoeken samen met u naar de interessantste oplossingen.

KMO

KMO

Ook zakelijke klanten kunnen we van dienst zijn. Van het plaatsen van elektriciteit en verlichting voor uw zaak tot periodiek onderhoud. 

Verlichting

Door ons uitgebreid gamma aan verlichting, kunnen we voor iedere situatie de gepaste verlichting aanbieden.                     

Automatisatie

Betrouwbare en kwaliteitsvolle automatiseringsoplossingen voor huishoudelijke toepassingen zoals poorten, zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen,.

Domotica

Ervaar wat domotica voor u kan doen. Wij bieden op maat gemaakte domotica aan van de hoogste kwaliteit. Onze missie? Uw totaal en zorgeloos comfort.

Parlefonie / Videofonie

Deurbellen, parlofoons, videofoons en benodigdheden vind je allemaal terug in ons uitgebreid assortiment.

Inbraakbeveiliging

Ons alarmsystemen zijn compleet en beschermen je woning van de voordeur tot de achtertuin tegen inbraak. Op maat geprogrammeerde instellingen en connectie met jouw smart home of domotica.

Camerabewaking

24/7 Doeltreffende bescherming met camerabewaking: een veilige woning met Ecolectric. Volledig geïntegreerd en eenvoudig in gebruik.

Multimedia

Of u nu op zoek bent naar een muziekinstallatie, de specifieke tv of andere multimedia-mogelijkheden. We helpen u graag in het maken van keuzes.

Laadpalen

Een laadpaal is een snelle en veilige manier om je elektrische wagen op te laden. Wij zorgen voor de juiste keuze, en een deskundige installatie van laadoplossingen bij je thuis of op het werk.

Ecolectric zorgt voor de juiste spanning in huis!